"LA VUELTA" 2018

La Vuelta a Espanya és una vella coneguda d’Andorra, on s’han viscut jornades plenes d’emoció. Amb el record ben nítid encara de la mítica etapa que es va desenvolupar al nostre país al setembre de l’any 2015, en l’edició d’enguany tornarem a gaudir de la grandesa del ciclisme.
El divendres, 14 de setembre, Naturlandia (cota 2.000) acollirà l’arribada de la 19a etapa (Lleida-Andorra, de 154,4 km). I, el dissabte, 15 de setembre, el Principat d’Andorra serà l’escenari de la 20a, que es disputarà íntegrament a les nostres carreteres.
Es tracta de la penúltima etapa de la 73a edició de La Vuelta, amb sortida a Escaldes-Engordany i un recorregut de 97,3 km i quasi 4.000 m de desnivell positiu. Els ciclistes hauran de superar els ports del coll de la Comella (en dues ocasions), el coll de Beixalis (també dues vegades), el coll d’Ordino i el coll de la Gallina per arribar al Santuari de Canòlich, on estarà ubicada la línia de meta.
Després de tres setmanes sobre la bicicleta i 3.000 km recorreguts, l’etapa andorrana deixarà empremta en aquesta edició de la Vuelta, que cap aficionat no es voldrà perdre.
La cursa, una de les tres més importants del calendari internacional, juntament amb el Giro i el Tour, s’iniciarà a Màlaga el 25 d’agost i es clourà a Madrid el 16 de setembre. L’edició del 2018 de la Vuelta consta de 21 etapes, amb uns 3.270 km de recorregut. Es disputaran 40,7 km de contrarellotge individual i es pujaran 46 ports de muntanya, amb dos dies de descans.
Trobaràs tota la informació al web de La Vuelta 2018.

Descarrega't el programa de La Vuelta 2018 a Andorra en pdf

Font d'informació: http://visitandorra.com/ca/agenda/la-vuelta/

Vols compartir-ho a les teves xarxes socials?